MENUKAART

Voorgerechten

Salade met gemarineerde artisjok, groene asperges en feta 13,50

Hollandse garnalen en gerookte Bawykov zalm 17,50

Veluwse eendenborst met hoisinsaus 16,50

Serranoham, tomaat en mozzarella met pistou-dressing 16,50

Soep

Soep van pompoen 8,50  

Soep van tomaat met basilicumroom 8,50

Hoofdgerechten

Fritatta gevuld met groenten, ei en geitenkaas 24,50

Vis van de dag met Vadouvan saus 26,50

Kalfs picanha met saus van rode wijn en bosui 24,50

Extra te bestellen:

Puntzak frites met huisgemaakte mayonaise 5,50

Desserts

Crème Brûlée met vanille roomijs 10,50

Taartje van pecannoten met notencrème 10,50

Menu De Veldhoeve

Gerookte Bawykov zalm met wasabimayonaise

********

Zeebaarsfilet met Vadouvan saus

*******

Langzaam gegaarde kalfs picanha met saus van rode wijn

********

Taartje van pecannoten met notencrème

Drie gangenmenu 39,50

 Vier gangen menu 49,50

Tip van André

Ribeye van kalf met romige morille saus 28,50

Onze lokale leveranciers zoals Slagerij ter Weele,

 Bonbons van JanZ, Groenten v. Ans Kros, Wijnkoperij Kroese, 

Edwines, en Aaldering wijn.                                                                                     

Tip van André,

Wisselend gerecht die je vindt op de kaart in ons restaurant.

We werken graag met lokale leveranciers zoals Slagerij ter Weele, De Weerd asperges.

 Bonbons van Janz, Groenten v. Ans Kros, Wijnkoperij Kroese, Edwines, Aaldering wijn.

Op onze roomdivider kast zijn handgemaakte artikelen te koop van Atelier Bronnenstijl

De gerechten en het menu voor de take away zijn uitsluitend telefonisch te bestellen tot 16.00 uur.

Afhaaltijden in overleg.

Voor vragen, speciale wensen of bijzonderheden mag u altijd telefonisch contact met ons opnemen.

We kijken er naar uit om voor jullie de gerechten te gaan bereiden, bel ons!

André en Anita
Restaurant De Veldhoeve
Dellenweg 1,
8161 AH Epe
Tel: 0578 615000
info@develdhoeve.nl