Posted on

MENUKAART

Voorgerechten

Salade couscous en geitenkaas 11,50

Gerookte Bawykov zalm met asperges en Hollandaise saus 17,50

Dungesneden lende van kalf met groene asperges en pistou dressing 15,50

Soep

Soep van asperges met room, peterselie en nootmuskaat 8,50 

Hoofdgerechten

Pasta met lente-groenten en parmezaanse kaas 20,50

Zalm met asperges, boterjus, ei, peterselie en nootmuskaat 26,50

Langzaam gegaarde sukade in reepjes, stamppot raapstelen en oosterse saus 25,50

Hoofdgerechten worden met passend garnituur geserveerd.

Puntzak frites met huisgemaakte mayonaise 5,50

Desserts

Dessert van aardbei met huisgemaakt vanille roomijs 10,50

Pecannotentaartje huisgemaakt ijs 10,50

MENU DE VELDHOEVE

Gerookte Bawykov zalm met asperges, Hollandaise saus, ei peterselie en nootmuskaat

********

Coquille met crème van doperwt

********

Langzaam gegaarde sukade met oosterse saus, stamppot raapstelen en morillesaus

********

Dessert van aardbeien en huisgemaakt ijs

Drie gangenmenu 39,50

 Vier gangen menu 49,50

Tip van André,

Wisselend gerecht die je vindt op de kaart in ons restaurant

We werken graag met lokale leveranciers zoals Slagerij ter Weele, De Weer asperges.

 Groenten v. Ans Kros, Wijnkoperij Kroese, Edwines, Janz, Aaldering wijn.

Op onze roomdivider kast zijn handgemaakte artikelen te koop van Esther (Atelier Bronnenstijl)

De gerechten en het menu voor de take away zijn uitsluitend telefonisch te bestellen tot 16.00 uur.

Afhaaltijden in overleg.

Voor vragen, speciale wensen of bijzonderheden mag u altijd telefonisch contact met ons opnemen.

We kijken er naar uit om voor jullie de gerechten te gaan bereiden, bel ons!

André en Anita
Restaurant De Veldhoeve
Dellenweg 1,
8161 AH Epe
Tel: 0578 615000
info@develdhoeve.nl