-
-
menu
-
MENUKAART
Voorgerechten
Salade met gemarineerde artisjok en groene asperges 11,50
Gerookte Bawykov zalm en gebakken gamba’s 17,50
Veluwse eendenborst met hoisinsaus 16,50
Soep
Bouillon van rund met soepgroenten 7,50
Hoofdgerechten
Roergebakken groenten met "vega" kip en saus van gember en soja 24,50
Salade "De Veldhoeve" met gerookte Bawykov zalm, gamba, Serranoham, ei, olijven en croutons 26,50
Vis van de dag met saus van dille en room 26,50
Extra te bestellen:
Puntzak frites met huisgemaakte mayonaise 5,50
Desserts
Crème Brûlée 10,50
Vanillecrème met seizoensfruit en huisgemaakt sorbetijs 10,50
Menu De Veldhoeve
Gerookte Bawykov zalm met mosterd dille saus
********
Scholfilet met Vadouvansaus
*******
Langzaam gegaarde rundersukade met Oosterse saus
********
Vanillecrème met seizoensfruit en huisgemaakt sorbetijs
Drie gangenmenu 39,50
Vier gangen menu 49,50
Tip van André
Ribeye van kalf met romige morille saus 28,50
Onze lokale leveranciers zoals Slagerij ter Weele,
Bonbons van JanZ, Groenten v. Ans Kros, Wijnkoperij Kroese,
Edwines, en Aaldering wijn.
Tip van André,
Wisselend gerecht die je vindt op de kaart in ons restaurant
We werken graag met lokale leveranciers zoals Slagerij ter Weele, De Weerd asperges.
Bonbons van Janz, Groenten v. Ans Kros, Wijnkoperij Kroese, Edwines, Aaldering wijn.
Op onze roomdivider kast zijn handgemaakte artikelen te koop van Atelier Bronnenstijl
De gerechten en het menu voor de take away zijn uitsluitend telefonisch te bestellen tot 16.00 uur.
Afhaaltijden in overleg.
Voor vragen, speciale wensen of bijzonderheden mag u altijd telefonisch contact met ons opnemen.
We kijken er naar uit om voor jullie de gerechten te gaan bereiden, bel ons!
André en Anita
Restaurant De Veldhoeve
Dellenweg 1,
8161 AH Epe
Tel: 0578 615000
info@develdhoeve.nl
-