Menukaart

    • menu

    • Lieve gasten, 

      We heten jullie van harte welkom in onze sfeervolle hoeve uit 1765, gelegen aan de rand van het mooie Epe!

      Laat je verrassen door heerlijke gerechten met dagverse produkten.

      Voel je thuis, geniet van onze gastvrijheid en ongedwongen sfeer.

      Geef dieetwensen bij uw reservering.

      Zijn er speciale wensen qua gerechten, laat het ons een paar dagen van te voren weten, dan gaan we dat verzorgen.

      Iets te vieren, vraag gerust naar de mogelijkheden.

      Lieve groet,

      André en Anita

      MENUKAART

      Voorgerechten                                        

      Gerookte Bawykov zalm met wasabi-mayonaise 18,50

      Vegetarische Gyoza met dip van yuzu en soja 14,50

      San Daniele ham met salade, tomaat en pistou dressing 18,50

      Brood met tapenade en gezouten roomboter 7,50 (± voor twee personen)

      (Bij de voorgerechten serveren wij brood met tapenade en roomboter) 

      Soep en tussengerecht

      Soep van asperge met peterselie, nootmuskaat  en room 9,50

      Soep van Zwolse mosterd, spekjes en room 9,50

      Krokante kalfszwezerik met saus van Cepes 21,50

      Hoofdgerechten

      Taartje met groenten en geitenkaas (Frittata zonder deeg) 24,50

      Tournedos(rund) van slagerij Ter Weele met rode wijnsaus 34,50

      Vis van de dag met Vadouvan- saus 28,50

      (De hoofdgerechten worden geserveerd met passend garnituur)

      Extra te bestellen:

      Puntzak frites met huisgemaakte mayonaise 6,00

      Schaaltje groene salade 5,50

      Tip van André

      Ribeye van kalf met groene groenten en jus van kalf 32,50

      Asperges uit Raalte met boeren-beenham, kriel, ei en boterjus 27,50

      Menu De Veldhoeve

      Gerookte Bawykov zalm met wasabi mayonaise (V)

      ********

      Soep van asperges, peterselie, nootmuskaat en room (V-T)

      ********

      Kalf-entrecote met groente groenten en kalfsjus (T)

      ******** 

      Asperges uit Raalte met boeren-beenham, kriel, ei en boterjus (H)

      ********

      Terrine van marsepein gevuld met diverse soorten ijs en slagroom (D)

      ********

      Kop koffie of thee met nipje likeur 43 en 2 bonbons (D)

      Drie gangen 47,50 Vier gangen 55,00 Vijf gangen 65,00 

      V=Voorgerecht-T=Tussengerecht-H=Hoofdgerecht-D=Dessert

      Desserts

      Langzaam gegaarde rabarber met huisgemaaktijs 12,50

      Terrine van marsepein gevuld met diverse soorten ijs en slagroom 11,00

      Proeverij van kaas met noten 17,50 

      Kop koffie of thee met bonbon en koekje vanaf 4,50

      Proeverij 4 bonbons 4,95

      We werken graag met lokale leveranciers zoals Slagerij ter Weele, De Weerd asperges.

       Bonbons van Janz, Groenten v. Ans Kros, Wijnkoperij Kroese, Edwines, Aaldering wijn.

      Maaltijden voor thuis:

      De gerechten en het menu voor thuis zijn uitsluitend telefonisch te bestellen tot 16.00 uur.

      Afhaaltijden in overleg.

      Voor vragen, speciale wensen of bijzonderheden mag u altijd telefonisch contact met ons opnemen.

      We kijken er naar uit om voor jullie de gerechten te gaan bereiden, bel ons!

      André en Anita
      Restaurant De Veldhoeve
      Dellenweg 1,
      8161 AH Epe
      Tel: 0578 615000
      info@develdhoeve.nl

x