Menukaart

    • menu

    • Lieve gasten, 

      We heten jullie van harte welkom in onze sfeervolle hoeve uit 1765, gelegen aan de rand van het mooie Epe!

      Laat je verrassen door heerlijke gerechten met dagverse produkten.

      Voel je thuis, geniet van onze gastvrijheid en ongedwongen sfeer.

      Geef dieetwensen bij uw reservering.

      Zijn er speciale wensen qua gerechten, laat het ons een paar dagen van te voren weten, dan gaan we dat verzorgen.

      Iets te vieren, vraag gerust naar de mogelijkheden.

      Lieve groet,

      André en Anita

      MENUKAART per 21januari 2024

      Voorgerechten                  

                      Gerookte Bawykov zalm met wakamé en wasabi mayonaise 17,50

                    Salade met geitenkaas, noten en honing 14,50

            Hertenpastrami met rucola en sesam-mayonaise 17,50

      Soep en tussengerecht

              Soep van Zwolse mosterd, spekjes en room 9,50

      Soep van pompoen met pitten en olie van pompoen 8,50

         Tongfilet gebakken in roomboter met Hollandse garnalen 27,50

      Hoofdgerechten

      Vegetarisch schotel met shiitake, paprika, groene groenten en bosui met oosterse saus 24,50

              Stoofschotel van rundersukade met biefstuk van de ossenhaas(100 gram) en rode wijnsaus 31,50

      Vis van de dag met saus van limoenblad-gember-kokos en kurkuma 27,50

      (De hoofdgerechten worden geserveerd met passend garnituur)

      Extra te bestellen:

                      Puntzak frites met huisgemaakte mayonaise 5,50

                  Schaaltje groene salade 5,50

      Tip van André

      Stoofschotel van Veluws wildzwijn en hert in eigen jus met aardappelpuree 24,50

      Desserts

                   Taartje van appel met kaneel-karamel crème en vanille-roomijs 12,50

      Taartje van pecan noten en karamel 12,50

      Proeverij van kaas met noten 17,50

      Dessert kop koffie of thee met nipje likeur 43 en bonbons 9,50

      MENU DE VELDHOEVE

      Gerookte Bawykov zalm met wakamé en wasabi mayonaise (V)

      Soep van Zwolse mosterd, spekjes en room(V-T)

      Wellington gevuld met paddestoelen(T-H)

      Gamba's in kokos-currysaus(T-H)

      Stoofschotel van Veluws wildzwijn en hert, rode kool en puree(H)

      Taartje van appel met crème van kaneel-karamel en vanille roomijs(D)

      Dessert kop koffie of thee met nipje likeur 43 en bonbons(D)

      3 gangen 45,00- Vier gangen 52,50- Vijf gangen 62,50

      V=Voorgerecht-T=Tussengerecht-H=Hoofdgerecht-D=Dessert

      Onze lokale leveranciers zoals Slagerij ter Weele,

       Bonbons van JanZ, Groenten v. Ans Kros, Wijnkoperij Kroese, 

      Edwines, en Aaldering wijn.                                                                                     

      We werken graag met lokale leveranciers zoals Slagerij ter Weele, De Weerd asperges.

       Bonbons van Janz, Groenten v. Ans Kros, Wijnkoperij Kroese, Edwines, Aaldering wijn.

      De gerechten en het menu voor de take away zijn uitsluitend telefonisch te bestellen tot 16.00 uur.

      Afhaaltijden in overleg.

      Voor vragen, speciale wensen of bijzonderheden mag u altijd telefonisch contact met ons opnemen.

      We kijken er naar uit om voor jullie de gerechten te gaan bereiden, bel ons!

      André en Anita
      Restaurant De Veldhoeve
      Dellenweg 1,
      8161 AH Epe
      Tel: 0578 615000
      info@develdhoeve.nl

x