Menukaart

    • menu

    • Take away gerechten 2022

      Telefonisch bestellen op vrijdag, zaterdag en zondag tussen 13.00-18.00 en afhalen in overleg.

      Voorgerechten

      Salade met gebakken paddestoelen 9,50

      Salade van witlof, peer. pecannoten en blauw aderkaas 11,50

      Gerookte Bawykov zalm en Hollandse garnalen 13,50

      Salade van Hollandse garnalen, appel en cocktailsaus 13,50

      Wildpaté met chutney, rucola salade en noten 10,50

      Gedroogde wildham, wildworst, wildpaté en chutney 13,50

      Carpaccio van rund met basilicum-pesto, parmezaanse kaas en rucola 13,50

      Kinder-gerecht: carpaccio van rund met basilicum-pesto, parmezaanse kaas en rucola 7,50

      Minibroodje, 3 mini toastjes , tapenade en roomboter p.p. 3,00

      Soepen en tussengerechten

      Soep van pompoen met pitten- en olie van pompoen 6,00

      Soep van Zwolse mosterd met spekjes, ui en room 6,50

      Soep van tomaat met room en gehaktballetjes 6,50

      Kinder-gerecht: tomatensoep met room en gehaktballetjes (maat-koffiekop) 3,50

      Ragout van paddestoelen met krokant bladerdeeg 10,50

      Hoofdgerechten

      Courgette met couscous, ras el hanout en geitenkaas 17,50

      Vegetarische lasagne met wintergroenten en tomaat 16,50

      Gamba's OF Kip met Indiase Currysaus en rijst 17,50

      Stoofschotel van hert en zwijn in eigen jus 19,50

      Hoofdgerechten worden geserveerd met passende garnituren.

      Kinder-gerecht: frietjes met 5 mini gehaktballetjes of pasta met 5 gehaktballetjes en tomatensaus 8,50

      Desserts

      Taartje van pecannoten en karamel 6,50

      Griesmeelpudding met compôte van rood fruit 5,50

      Kaasproeverij met noten 10,50

      Kinder-gerecht: Beker met vanille-roomijs en chocolade versiering apart 4,50

      Voor vragen, speciale wensen of bijzonderheden mag u altijd telefonisch contact met ons opnemen.

      We zijn bereikbaar vanaf 13.00-18.00 uur voor bestellingen op vrijdag, zaterdag en zondag.

      Afhaaltijden graag in overleg.

      TAKEAWAY MENU

      Wildpaté met chutney

      geserveerd met minibroodje, toast, tapenade en roomboter

      **********

      Stoofschotel van hert en zwijn met rode kool en een 

      stamppotje van aardappel en prei

      **********

      Taartje van pecannoten en karamel

      3 gangen 34,50 p.p.

      De gerechten en het menu zijn uitsluitend telefonisch te bestellen 

      tot 18.00 uur op vrijdag-zaterdag en zondag. .

      Afhaaltijden in overleg.

      Voor vragen, speciale wensen of bijzonderheden mag u altijd telefonisch contact met ons opnemen.

      We zijn telefonisch bereikbaar op vrijdag-zaterdag en zondag tussen 13.00-17.00 uur.

      Niet in de gelegenheid om af te halen, bezorgen in Epe: tarief 4,50 per bestelling in Epe.

      We kijken er naar uit om voor jullie de gerechten te gaan bereiden, bel ons!

      André en Anita
      Restaurant De Veldhoeve
      Dellenweg 1,
      8161 AH Epe
      Tel: 0578 615000
      info@develdhoeve.nl

x