Menukaart

    • menu

    • MENUKAART

      Voorgerechten

      Salade met gebakken paddestoelen en noten 11,50

      Gerookte Bawykov zalm en Hollandse garnalen 15,50

      Gerookte runderlende rolletjes met Parmezaanse kaas en pesto 14,50

      Soepen

      Soep van pompoen met olie-en pitten van pompoen 7,50

      Soep van Zwolse mosterd, met aardappel, spek en bosui 8,00

      Soep van tomaat en room met reepjes prei 8,00

      Hoofdgerechten

      Taartje van groenten en geitenkaas 19,50

      Vis van de dag met saus van limoenblad, kokos, kurkuma en room 24,50

      Biefstuk van de ossenhaas met romige pepersaus 35,00

      De hoofdgerechten worden met passend garnituur op het bord geserveerd.

      Desserts

      Taartje van pecannoten en karamel 9,50

      Vanille roomijs met bosbessen-compote en mini wafeltje 9,50

      Proeverij van kaas en noten 14,50

      Menu De Veldhoeve

      Wisselend wildmenu samengesteld door André.

      Vier gangen menu 49,50

      Drie gangenmenu 39,50

      Tip van André

      Geniet van een heerlijk gerecht buiten de kaart om.

      We werken graag met lokale leveranciers o.a.met Slagerij ter Weele,

       Ans Kros groenten-fruit Wijnkoperij Kroese, Edwines, Janz, Aaldering wijn.

      André en Anita
      Restaurant De Veldhoeve
      Dellenweg 1,
      8161 AH Epe
      Tel: 0578 615000
      info@develdhoeve.nl

x