Menukaart

    • menu

    • MENUKAART

      Voorgerechten

      Salade met feta, artisjok, groene asperges, tomaat, olijven en dressing van munt en peterselie 14,50

      Hollandse garnalen met cocktailsaus 17,50

      Kalfslende met rucola, tomaat, krokantjes van parmezaanse kaas en pistou 17,50

      Soep

      Soep van Zwolse mosterd, spekjes en room 9,00  

      Soep van kreeft met vleugje vanille en Hollandse garnalen 12,50

      Hoofdgerechten

      Huisgemaakt taartje van groenten, ei en geitenkaas 24,50 (geen deeg)

      Vis van de dag met saus van limoenblad, kokos, gember en room 27,50

      Biefstuk van de ossenhaas met saus van rode wijn 24,50

      Hoofdgerecht wordt geserveerd met passend garnituur.

      Extra te bestellen:

      Puntzak frites met huisgemaakte mayonaise 5,50

      Desserts

      Crème brûlée met huisgemaakt vanille roomijs 10,50

      Dessert van bloedsinaasappel, yoghurt en sorbetijs van mandarijn 10,50

      Menu De Veldhoeve

      Zalmfilet met groene asperge en Hollandaise saus

      ********

      Zeebaars filet met saus van limoenblad, kokos, gember en room

      ********

      Krokant gebakken kalfs zwezerik met saus van cepes

      ********

      Parelhoen-filet met bundelzwam, saus van rode wijn en passend garnituur

      ********

      Dessert van bloedsinaasappel, yoghurt en sorbetijs van mandarijn

       Vier gangen menu 42,50

      Tip van André

      Wisselend gerecht, deze vindt je op de kaart in het restaurant

      Onze lokale leveranciers zoals Slagerij ter Weele,

       Bonbons van JanZ, Groenten v. Ans Kros, Wijnkoperij Kroese, 

      Edwines, en Aaldering wijn.                                                                                     

      We werken graag met lokale leveranciers zoals Slagerij ter Weele, De Weerd asperges.

       Bonbons van Janz, Groenten v. Ans Kros, Wijnkoperij Kroese, Edwines, Aaldering wijn.

      Op onze roomdivider kast zijn handgemaakte artikelen te koop van Atelier Bronnenstijl

      De gerechten en het menu voor de take away zijn uitsluitend telefonisch te bestellen tot 16.00 uur.

      Afhaaltijden in overleg.

      Voor vragen, speciale wensen of bijzonderheden mag u altijd telefonisch contact met ons opnemen.

      We kijken er naar uit om voor jullie de gerechten te gaan bereiden, bel ons!

      André en Anita
      Restaurant De Veldhoeve
      Dellenweg 1,
      8161 AH Epe
      Tel: 0578 615000
      info@develdhoeve.nl

x